Për ambient të rehatshëm dhe ushqim unik,
na vizitoni në Prizren dhe Prishtinë
Specialiteti ynë i pulës mbetet më i miri
në rajon për shijën e vet të mahnitshme.
Me përbërës organik, dhe sos special, pula e shtëpisë
dallohet nga çdo pulë tjetër, si nga aroma ashtu edhe nga shija.
Është shije për të cilën shumica e klientëve tanë na vizitojnë.